Tel: +358(0)20 757 9830
Email:sales&bjork-bostrom.fi

Tervetuloa Björk & Boströmille !

HUIKEITA URHEILUELÄMYKSIÄ JO YLI 30 VUOTTA

14 olympialaiset, 30 jääkiekon MM-kisat, 11 jalkapallon EM/MM-kisat.

Björk & Boström perustettiin Ruotsissa v. 1981 Yhtiöllä on kaksi toimistettä Ruotsissa. Yrityksen asiakaskunta koostuu pääasiassa yrityksistä, jotka käyttävät urheilumatkoja sekä markkinointinsa tukena että henkilökuntansa palkitsemiseen. Myös yksittäiset matkaajat hyödyntävät erinomaisia tuotteita halutessaan nauttia huippu-urheilusta paikan päällä.

Suomen Björk & Boströmin osakkaalla, toimitusjohtaja Kimmo Kannaksella on takanaan yli 30 v.  kokemus urheilu- ja elämysmatkojen järjestämisestä. Alan tunnettu ja tunnustettu osaaja on vaikuttanut aiemmin Finnairissa, Matkayhtymässä ja Areassa. Kannas perusti oman urheilumatkatoimiston, Stadion Travelin ja otti myöhemmin vetovastuun myös Event Travelista.

Suomen Björk & Boström hyödyntää toiminnassaan oman vahvan osaamisensa lisäksi myös Ruotsin toimintamalleja, laajaa alan kokemusta sekä merkittäviä kansainvälisiä kontakteja. Urheilumatkojen pääpainon ollessa on meille suomalaisille läheisissä lajeissa, jääkiekossa ja jalkapallossa, maustamme valikoimaa sopivasti muillakin kiinnostavilla urheilulajeilla. Matkat olympialaisiin ja eri lajien EM- ja MM-kisoihin karsintoineen kuuluvat matkatuotantoomme.

Valioliigan, La Ligan tai Serie A:n ottelun unohtumaton tunnelma, NHL:n suomalaistähdet, Jääkiekon MM-kisat, F-1 ajojen huikea rytmi, kannattaa kokea paikanpäällä.Tarjoa asiakkaallesi, yhteistyökumppanillesi tai henkilökunnallesi unohtumaton elämys. Me hoidamme kaiken puolestasi, matkalipuista tapahtumalippuihin, hotellivarauksesta pöytään parhaassa ravintolassa. Ammattitaidolla ja luotettavasti.        

Olemme kansainvälisen urheilumatkatoimistojen liiton ISTAA:n ja Suomen matkatoimistoalan liiton SMAL:n ja jäsen ja olemme merkittynä Kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin.